RREFIM/ Në shtrat me vllaun e burrit

4346565431-680x350-530x300Unë quhem moza jam 37 vjeçe nga elbasan por jetoj ne tiranë para 7 vjetësh unë kam pasë një ndjenjë që nuk vjen më kurrë por e refuzova sepse ishte vëllai im burrit.
Unë ne atë kohe gjith kohes mendjen e kisha tek ai,ai ishte 5 vjet me i vogel se un.kam tentuar disa here dhe vete një here une jam ulë mbi të dhe e kam bere të prishet siç ishte i veshur dhe ai nuk të ç’të them u cmend.
Por pas disa ditësh ai vjen i pirë në shtëpi dhe burri për fat të mirë që nuk ishte atë natë dhe ai erdhi direkt ne krevat dhe me mbërtheu dhe po me puthte pa pushim mi shtrëngoj cicat ç’të them kurrë nuk e harroj ai po rënkonte të lutem ta fus dhe një kohësisht ai me kishte mbërthyer me duar tek bythët dhe me puthjet e fuqishme tek cicat s’di ç’të them kurrë nuk jam ndjerë si ne atë moment edhe pse ishte vetëm pak minuta dhe unë e kam larguar dhe i thash që te lutem që mos të bëjme gje dhe ai direkt është larguar dhe kurrë këto 7 vite e ktej nuk ka ndodhur më.
Por unë dhe ai shihemi shpesh dhe unë se di si të bëj ndjehem shumë në faj ai vdes për mua edhe për atë por tani edhe ai është i martuar