Rrëfim: E humba virgjërinë natën e martesës. Por jo me burrin tim….

seksi3-620x330-1-530x282Shpeshherë martesa mund ti bëjë njerëzit nervozë. Ose më saktë jo njerëzit, por ata që kanë vendosur të ndajnë jetët e tyre bashkë përgjithmonë.
Më poshtë do tju njohim me 8 rrëfime të shkurtra, anonime, të cilat na vijnë nga çiftet në ditën e tyre të martesës. Theksojmë se rrëfimet i përkasin çifteve të huaja dhe jo atyre shqiptare. Por me siguri mund të gjejmë plot ngjashmëri në këtë mes.
1. Në ditën tonë të dasmës gruaja më tha: Ti akoma më ke qejf apo jo ?
2. Kur bashkëshortja ime e ardhshme u fut brenda në kishë, mendova: Sa i shëmtuar fustani i saj …
3. Nusja ime urinoi kur më tha prifti, se mund ta puthja. Aty kuptova se ajo kishte vërtet shumë emocione.
4. Burri im piu aq shumë ditën e dasmës, saqë e mbajta unë në krahë dhe jo ai, siç e ka zakoni. As seks, asgjë. Vetëm gjumë.
5. Unë humba virgjërinë ditën e martesës, por jo me burrin tim… Ju do pyesni me kë? Kjo s’ka rëndësi.
6. Ne të dy u droguam, para se prifti të na jepte bekimin.
7. Gruaja dhe unë u zhveshëm nudo, së bashku me miqtë, natën tonë të martesës.
8. Burri im ishte shumë i lodhur për të bërë seks natën e martesës. Teksa hiqja fustanin e bardhë, atë e kishte zënë gjumi