Rrëfen Sabriu: Ja si ma vrau dhëndri im (Avdyli) vajzen time Arianiten (Foto)

Vetëm 5 javë pasi ka nisur jetesën në Gjermani te bashkëshorti, Arianita Zahiti nga Vushtrria është gjetur e vrarë me thikë në apartamentin ku jetonte çifti kosovar.
Vrasjen e saj e ka pranuar burri i saj Avdyl Nasufi, i cili me të kryer krimin është dorëzuar tek autoritetet gjermane.
Burri 36 vjeçar dhe gruaja viktimë 27 vjeçe, të dy nga Vushtrria, ishin martuar në prill të këtij viti. Trupi i viktimës ka arritur të martën në Kosovë.
Familja e saj ka hapur të pame në Vushtrri, derisa varrimi do të bëhet një ditë më pas – të mërkurën në mesditë.
Vazhdo leximin e storjes duke klikuar linkun më poshtë:

VAZHDIM