Rrëfen Albina: Ai djal i cili i plotëson këto kushte, do e marr me vete në Zvicër – Ja kontakti im

Përshëndetje ju lutem anonim!
Jam një vajzë 23 vjeçare kam të mbaruar vetëm fakultetin e drejtësisë, aktualisht punoj në një kompani private si menaxhere e një restauranti. Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili….
Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili është serioz dhe poashtu i njeti djal që ka para dhe që është i bukur.
Unë nuk kam pasur kontakte seksuale me asnjë mashkull, prandaj dua një që është serioz.
Kam pasur puthje e ledhatime, por jo më tepër.