Rrëfehet vajza që u përdhunua nga shoqja: Ajo më pa në sy, e më tha: Ti duhet të…


“Ajo më mbështeti pas lavamanit, në mënyrë të dhunshme nxori jashtë brekët e mia. Fillova të bërtas, por ajo më zuri gojën me dorë”.

Shumica e tregime të tmerrshme që njerëzit kanë lexuar në lidhje me përdhunimet, përfshijnë: një burrë sulmuar një grua – por kjo sigurisht nuk është i vetmi lloj i dhunës seksuale.

Ky është rrëfimi që ka bërë një grua anonime për “Daily Mail”, me nofkën “xo Jane” dhe ku ka treguar përvojën e saj kur një femër e përdhunoi gjatë një feste.

E tronditur, vajza rrëfen më tej histrorinë e saj për prestigjiozen “Daily Mail”.

“Ajo më pa në sy, e më pas tha: “Ti je shumë seksi. Ti duhet të bësh seks” – tregon shkrimtarja.

Pasi i shpreu pëlqimin, pak më vonë vajza i kërkoi ta shoqëronte në banjë pasi nuk ndihej mirë.

“Kur shkuam aty ajo e mbylli derën nga brenda dhe më shtyu pas lavamanit, në mënyrë të dhunshme hoqi brekët e mia. Nisi të më zhvishte duke më thënë: “Sa e mirë që je!”. Nisa të bërtas, por me një dorë më mbylli gojën ndërsa me tjetrën po më hiqte rrobat. E kundërshtova, por duke qenë se më kishte kapur edhe hundën e kisha të vështirë të merrja frymë. Ndihesha e bllokuar. Ajo po më fuste dorën në pjesët intime dhe ndihesha kaq e pafuqishme. Për fat të mirë dikush erdhi te dera për të pyetur nëse kishte ndonjë problem. Ajo e ndjeu rrezikun dhe më lëshoi. Ia rrëfeva atë kishte ndodhur të zonjës së shtëpisë dhe ajo më ftoi të qetësohesha në dhomën e saj.

Pas asaj nate askush nuk foli më për atë që më kishte ndodhur. Të gjithë fajësonin alkoolin e tepërt, por në fakt përdhunimi i një gruaje nga një grua tjetër është diçka që nuk duhet nënvlerësuar” –rrëfehet vajza që ra pre e dhunës seksuale.

“Unë kam qenë e sulmuar edhe më par, nga një burrë dhe një grua dhe kjo përvojë ishte po aq e tmerrshmë”, përfundon rrëfimin vajza anonime.
2a