Rrëfehet Ledri Vula: Ja si ma fitoi zemrën Adela Sollaku


Reperi Ledri Vula ka qenë i ftuar në programin “Ekpsress rozë”. Ndonëse është shprehur se pyejtet që urren më së shumti janë ato për dashurinë, gazetarja e ka pyetur se si ja ka fituar e dashura e tij, Adela Sollaku.

“Zemrën ma ka fituar veçse me dashuri, sepse vetëm ashtu mund të ta fitoj dikush zemrën, por gjithashtu edhe me tipin dhe sa e shoqërueshme që është”.

Reperi ka thënë se është i hapur për bashkëpunime me të gjithë ata që i përshtaten rrymat, por këngët solo janë më të ndjera për ta.
LEDRI