Rrëfehet homoseksuali: Jam homoseksual por e tradhëtova të dashurin me motrën e tij

h_1473857465-384325-530x300Një djalë 23 vjeçar, homoseksual, ka rrëfyer për The Sun, se e ka tradhtuar të dashurin e tij, me motrën e tij dhe ajo tani po e kërcënon që do t’i tregojë atij, transmeton Bota Sot. Kjo është letra e tij:
Motra e të dashurit mi vendosi duart në xhinset e mia derisa ishte në një karrige duke pastruar dritaret. U ndjeva shumë i tërhequr nga kjo dhe u ktheva e putha e më pas bëmë seks.

Jam një djalë homoseksual 23 vjeç, ndërsa partneri im është 25 vjet. Ne jemi në lidhje prej dy vitesh dhe shpresoj se një ditë do të martohemi.
Ai ishte në punë dhe unë kisha ditë të lirë që të merresha me punët e shtëpisë, që nuk mund t’i bëjmë asnjëherë dhe pastaj erdhi motra e tij 21 vjeçare, që të më përshëndeste.
Mendova se ishe mërzitur dhe po fliste me mua. Unë po laja dhe po hekurosja një këmishë. Pastaj fillova të pastroja dritaret, ndërsa ajo shikonte ndonjë pjesë që nuk ishte pastruar mirë.
Isha i kthyer me shpinë në dhomën time, kur gati rashë nga karriga, pasi ajo preku këmbën time dhe më pas vazhdoi lart, pasi isha në pantallona të shkurtra.
Por, kjo më bëri të ndihem aq nxehtë dhe nuk munda ta ndaloj veten që ta tërheq atë në krahët e mi.
Seksi ishte i mahnitshëm. E kam bërë me vajza vetëm disa herë, por shkoi shumë mirë.
Ajo tha se do të fantazonte me mua për një kohë të gjatë, por vetëm për një kohë, gjërat shkuan jashtë kontrollit.
Kjo ndjenjë kaloi shpejt dhe u pasua nga ndjenja e fajit.
Problemi është tani se ajo vjen në shtëpinë tonë sa herë që i dashuri im është në punë vonë dhe më kërkon që të bëjmë seks.
I kam thënë jo disa herë por ajo thotë se nëse nuk e bëj, ajo do t’i tregojë të dashurit tim se çfarë ka ndodhur mes nesh.
Çfarë të bëj? Thellë në vete e di që nuk jam i drejtë, kam dashur ta bëj një herë dhe nuk dua që ta përsëris.
Përgjigja e psikologes:
Më vjen mirë që je i qartë me atë se çfarë ke bërë, por tradhtia është tradhti, pavarësisht se a je homoseksual apo biseksual.
Ka qenë një moment i dobët për një person të rrezikshëm në nevojë. Ajo duhet të jetë shumë e pakënaqur që të luajë në këtë mënyrë me ndjenjat e njerëzve, sidomos atyre të afërt.
Duket sikur ajo ka nevojë që t’ia dëshmojë vetes se mund ta ndezë çdo mashkull, qoftë edhe homoseksual dhe të dashurin e vëllait të saj.
Çfarë po ndodh me jetën e saj? Pse ajo ka rënë aq poshtë?
Ti gjithashtu ke qenë gabim kur e ke marrë atë në shtrat. Por, më keq se tani, gjërat do të bëhen nëse kjo ndodh përsëri.
Çfarëdo që të ndodh, mos bie në kurthet e saj. Bëhu i qartë se ajo që ke bërë ka qenë gabim dhe nuk do që të përsëritet më.
Bëja të qartë tani dhe mos ji në shtëpi kur ajo të thërret. Dyshoj se ajo do t’i tregoj vëllait të saj