Rrëfehet 25 vjeçari: E dashura ime fantazon me shokun tim, mbeta i shokuar kur më kërkoi që…

Një djalë 25 vjeçar ka rrëfyer për The Sun se e dashura e tij i ka kërkuar që të bëjnë seks treshe edhe me një mashkull.

Djali që thotë se e dashura e tij është e turpshme seksualisht e ka shokuar me këtë deklaratë dhe ai mendon se ajo po fantazon me njërin nga shokët e tij.

Lexojeni rrëfimin e plotë të djalit:

U ndjeva shumë i ‘ndezur’ derisa e dashura ime më pëshpëriti: “A nuk do të ishte argëtuese që ta kishim edhe një djalë të na bashkohej në seks”?

Por duke menduar pastaj, e vura në pikëpyetje dashurinë e saj për mua.

Ne të dy jemi 25 vjet. Ne së fundmi shkuam bashkë në një pushim me një grup miqsh dhe u dehëm mjaft. Ne bëmë seks dhe më pas erdhi sugjerimi për një treshe.

Ajo zakonisht është e turpshme dhe e qetë seksualisht, kështu që isha e shokuar.

Mendoj se ajo po e fantazon njërin nga shokët e mi. Ai është djali më i pashëm i grupit por unë kurrë nuk e kam parë si problem për lidhjen tinë më parë.

Më vonë e dashura më tha se herën tjetër do të mund të gjenim një vajzë për mua, që të më kthehej favori, por kjo nuk po më lë mua aspak të lehtë.

Përgjigja e psikologes:

Ka persona të rrallë që nuk kanë kurrë fantazi seksuale me dikë tjetër, por ta tregosh atë është ajo që i nxjerr në pah të gjitha komplikimet. Ti je duke u ndjerë i pasigurt.

Dyshoj se djali tjetër ishte më shumë se një dashuri e shkurtër për të dashurën tënde, është e qartë se treshja ka qenë jashtë agjendës.

Ndoshta ju të dy keni nevojë të keni jetën tuaj seksuale më të larmishme dhe më eksituese.