Rrëfehet 20-vjeçari: Më mori vetë në krevat e kemi bërë gjithë natën por…

Të rrëfesh sekretet është një nga gjërat më të vështira për një njeri. Një djalë i ri britanik është vënë përballë një situate e cila e lëndon dhe tashmë nuk di se si të dalë prej saj.

Ai është ri takuar me ish-të dashurën e tij, e cila e ka ftuar disa herë për seks por dëshirat e tyre janë të ndryshme.

Historinë e tij ai e ka ndarë me psikologen e “The Sun”.

Letra e djalit

E dashur psikologe, jam një djalë 20 vjeç dhe prej 6 muajsh jam ndarë nga e dashura ime, e cila ishte një vit më e vogël se unë. Unë e kam dashur shumë atë, ka qenë femra e parë për mua, ndërsa ajo ka pasur disa partnerë më parë.

Ne u ndamë pasi unë isha shumë xheloz, por tani e takova sërish dhe ajo më tha të shkonim në shtëpinë e saj. Pasi shkuam aty përfunduam duke bërë sërish seks, dhe ndjenjat e mija u forcuan edhe më shumë.

Kur i kërkova edhe një shans për t’u lidhur sërish sepse e doja, ajo më tha se më mirë të takoheshim rrallë dhe të flinim bashkë, sepse më ka qejf por nuk më do siç e dua unë.

Ndërsa psikologja i ka thënë vetëm të largohet nga vajza në fjalë sepse vetëm do lëndohet.