Rrahje si kjo, zor që keni parë (VIDEO)

Nganjeherë edhe situatat e bukura, si për shembull e shkuarjes në koncert, mund të shndërrohen në situata krejtësisht të kundërta.
Në videon e publikuar nga Daily Mail në faqen e tyre në Facebook shihet se si fillon një përleshje fizike mes disa personave në një parking, dhe nuk ceket se ku.
E gjitha fillon kur disa persona që po largoheshin nga një koncert i zhanrit ‘country’ refuzojnë t’i lënë të tjerët të kalojnë.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO