Rrahje e ashpër në kryeqytet mes dy grupeve, ka edhe të lënduar (Video)


Shqiptarët janë gjaknxehtë nga natyra, dhe shumica i zgjidhin problemet para se të mbërrijnë autoritetet përkatëse. Kështu dhe rasti i këtij episodi të shënuar në autostradën Tiranë­Durrës, pranë kilometrit të 7, kur disa persona të cilët udhëtonin me automjete janë përplasur.

Menjëherë ata kanë ndaluar automjetet që kanë pësuar gërvishtje dhe kanë nisur të debatojnë.

Kjo kamera amatore është bërë nga persona të tjerë që sapo kanë parë që debati ka degjeneruar në dhunë fizike, kanë regjistruar materialin filmik duke e dërguar në redaksinë e BalkanWeb.

Në video shihet një person i vetëm që gjuan me grushte kundrejt 3 të tjerëve që i janë kundërvënë me duar e me këmbë. Personat që e kanë filmuar shprehen se skena është regjistruar ditën e hënë, 9 maj, dhe ka qenë vërtet e dhunshme, ndaj askush nuk mori guximin të ndërhynte.

“Skena ishte e tmerrshme, sapo i lirua krahu ynë, ne u larguam prej aty dhe nuk e dimë se çfarë u bë me personin që i ishin kundërvënë 3 djemtë e tjerë. Nuk e dimë nëse policia ndërhyri, sesi e zgjidhën çështjen e gërvishtjes së makinave, por duket se çunat e kishin marrë në dorë vetë situatën dhe nuk pritën t’i jepte zgjidhje uniforma blu”, shprehet personi që filmoi ngjarjen, i cili insistoi të mbetej anonim.

Skena e dhunshme sjell në vëmendje dhjetëra ngjarje të kronikës, ku për një parkim gabim, apo përplasje automjetesh, persona të ndryshëm janë bërë viktima të dhunës fizike që ka shpërthyer në çast.
rr1