Rrahen Milaim Zeka dhe Frashër Krasniqi

Deputeti i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Frashër Krasniqi dhe deputeti i Nisma-s, Milaim Zeka, janë rrahur në një debat televiz.

Dy përfaqësuesit e Kuvendit përleshjen e kanë filluar në emisionin “Info Magazine” të Klan Kosovës.

Në emisionin Info Lokale në Klan Kosova mysafirë ishin deputeti nga radhët e NISMËS, Milaim Zeka, dhe ai nga Lëvizja Vetëvendosje, Frashër Krasniqi.

Zeka dhe Krasniqi diskutonin kryesisht për zgjedhjet lokale dhe për Kuvendin.