Rrahen lojtari Grek dhe Shqipetari ne stervitje (VIDEO)

loj-300x166Një rrahje e vogël ka ndodhur mes dy yjeve të Werder Bremenit, Arnautovic dhe Papastopulos. Lojtari grek bëri një ndërhyrje ndaj sulmuesit austriak duke e shtrirë atë për toke.Sokratis Papastopulos deshi të kërkoj falje por se Arnautovic reagoj duke mos e pranuar atë. Pas kësaj lindi përplasja fizike ku pati edhe goditje të lehta mes tyre.Dënimi nga skuadra për ta do të jetë i pashmangshëm ndërsa kjo situatë e shton krizën që ka kapluar skuadrën gjermane.