Rozi së shpejti duet me Danin

rozi_dhe_daniRozana Radi shumë shpejt do të sjell projektin e saj më të ri në bashkëpunim me këngëtarin kosovar Ramadan Krasniqi- Dani.

Këngëtarja edhe më herët ka pasur bashkëpunim me Danin dhe duket se suksesi i atij bashkëpunimi ka nxitur të dy të realizojnë edhe një projekt të përbashkët.

Ende nuk dihet se si do të titullohet kënga ose kur ajo do të shfaqet në tregun tonë, sepse ata sapo kanë filluar punën në të.