Rover fotografon një strukturë të çuditshme në Mars! (video)

Kjo fotografi është nga fotografitë e fundit që janë realizuar në Mars nga roboti rover i NASA-s.
Por, duhet theksuar se shumë anije kozmike, sonda apo robotë janë zhdukur pas një periudhe të shkulur dhe funksionimi në misionin e tyre. Rasti i fundit ishte ai i Mars Global Surveyor, ku më 5 nëntor 2006 humbi çdo kontakt me Tokës…

Or, ajo që këtë herë ka epiqëndruar vëmendjen shkencëtarëve dhe të mediave sigurisht, është kjo fotografi në të cilën shfaqet një strukturë e vogël krijesë? Apo mos vallë është krijesë e natyre!

aerooo