Rovena Stefa, provokon sërish me foto erotike

loading...

Është radha e këngëtares, Rovena Stefa, për të pushtuar rrjete sociale me foto provokuese.

Në “Instagram” ajo ka postuar një foto ku thotë se është fotoja e parë erotike, dhe që lë të nënkuptohet se foto të tilla do të ketë më shumë.

rovena-stefa

loading...
rovena-2.jpgvdg

loading...