Rovena Stefa hedh në gjyq Aulonën dhe Fatmën e “Thumb”

thumb (1)Rovena Stefa ka thënë se do të hedhë në gjyq Aulonën dhe Fatmën, dy vajzat që po realizojnë emisionin Thumb në Youtube. “Nuk do të ndalem deri sa t’i dënoj njerëzit që po mundohen të ulin imazhin tim të punës.
Tani do të hedhë në gjyq edhe Aulonën dhe miken e saj Fatmën të cilat po shfrytëzojnë artistët për emisione të ndryshme duke i fyer, për një qëllim, vetëm për shkak për tu bërë të famshme.
Në fakt ato kanë gjetur këtë rrugë për të arritur famën e tyre, por tani do të dërgohen para ligjit”, ka thënë këngëtarja./lajmifundit