Rovena sjell foton e parë erotike (Foto)

rovenastefa

Kishte paralajmëruar se do të realizonte një set fotosh erotike, dhe tashmë këngëtarja Rovena Stefa ka filluar ti publikojë ato.

Në Instagram ajo ka postuar një foto ku thotë se është fotoja e parë erotike, dhe që lë të nënkuptohet se foto të tilla do të ketë më shyumë.

Rovena vjen tërësisht transparente duke zbuluar fundshpinën derisa nuk i lë shumë imagjinatës.

rovena_1457638340-8443668