Ronaldo del video-live në Instagram, komenti i shqiptarit do ju bëjë të mbani barkun me dorë

Disa çaste më parë ylli i Real Madrid, Cristiano Ronaldo doli në një video live në Instagram dhe natyrisht që nuk mund të mungonin edhe shikuesit shqiptarë.

Komentet nga shqiptarët kanë qenë të shumta, por midis tyre ka spikatur njëri që të bën të mbash barkun me dorë.

Hajde për kalceto nesër në bahcallëk”,- i thotë djali-Ronaldos.

Shpresojmë që ai ta marrë parasysh kërkesën e djalit meqënëse duket plot hov për pyetjen që i bëri e të mos ia prishë qejfin.