Rita shkëlqen në Las Vegas

f1_31-ritaora1364736916Las Vegas, 31 mars – Rita Ora është dukur “Hot Right Now” derisa po shijonte jetën e natës.

Këngëtarja me prejardhje nga Kosova gjendet në Las Vegas e shoqëruar nga motra e saj Elena dhe kanë gjetur kohë që të shijojnë jetën e natës në diskon “Tao” të shtunën.

E veshur me një fustan të vizatuar me lule, zogj dhe kafka, ajo shfaqi stilin e saj në qytetin e njohur amerikan.