Rita ORA Reklamuese Dhe Imituese E Mirë [video]

5Këngëtarja me origjinë nga Kosova, Rita ORA, në një intervistë për “Adidas”, ka deklaruar se sa është e dhëntë ajo pas veshjeve sportive të kësaj firme dhe shumë gjera tjera.
Gjatë kësaj kohe ajo si një femër pa komplekse, për shaka ka imituar bindshëm një fytyre majmuni, gjë që bënë të argëtohemi!