Rita Ora me kostume argjendi

22 vjeqarja Rita Ora, përderisa ka filluar punimet për albumin e saj të dytë, ishte paraqitur me kostume argjendi ‘Armani’.

Ajo kishte vënë po ashtu një maske të zezë kashte, si dhe sandale të zeza me taka të larta. Ndërsa nën krahun e saj mbante një llaptop.