Rita në ”qytetin e mëkateve”

foto (1)Si një yll i ri i muzikës pop, Rita Ora po udhëton në mbarë botën. Këngëtarja 22 vjeçare, nuk humbi kohë duke marrë vëmendjen kryesore në Las Vegas gjatë kësaj jave. Ajo ka shijuar një natë në qytetin e Nevadas, këtë të shtunë.
Këngëtarja ka vizituar disa nga vendet me ekskluzive të argëtimit, ndërsa ka performuar në një klub nate në Las Vegas.

 

article-2301933-1904BEBC000005DC-32_634x494

 

 

 

 

 

 

 

 

 

article-2301933-19052305000005DC-753_634x384 (2)Më pas ajo ka shijuar qëndrimin dhe pijet së bashku me shoqërinë e saj.

 

 

 

 

 

 

 

article-2301933-1904BB7F000005DC-696_306x650 (1)Ndërkohë, parakalimi i saj mbi tepihun e kuq, në hyrje të klubit, si zakonisht nuk kaloi pa u vërejtur e komentuar nga mediat.