Rita, dëshiron të vallëzojë e zhveshur

Rita Ora, ishte e ftuara ne nje emision, ku mes tjerash u pyet edhe për superfuqitë që do të dëshironte të kishte.

Këngëtarja ka treguar se do të dëshironte fuqinë e padukshmërisë.
Ajo ka shpjeguar: ” Po të mund të kisha ndonje lloj superfuqie, do të ishte fuqia e kthimit në të padukshme dhe të vallëzoja me njerëz, që do i zgjidhja në klube. Ata nuk do të dinin se me kë po vallëzojnë, por do të më ndjenin”, transmeton indeksonline.

Kur u pyet Rita rreth kostumit të  që ajo do të vishte, këngëtarja dha një përgjigje provokuese, duke thënë: “Po të isha e padukshme, askush s’do të më shihte. Do të mund të vishja çfarëdo… ndoshta asgjë!”