Rishfaqet pas 90 vitesh anija e mbytur në Trekëndëshin e Bermudës (VIDEO)


World News Daily Report ka botuar një artikull ku tregon se roja bregdetare kishte parë një anije e cila u zhduk në të ashtuquajturin “trekëndëshi i Bermudës”. Ata njoftuan se anija ishte pa ekuipazh dhe supozohej se mund të ishte një transportuese mallrash e cila ishte zhdukur në Trekëndëshin e Bermudës në dhjetor të vitit 1925″ Ata bënë shumë përpjekje të pasuksesshme për të komunikuar me të ekuipazhin dhe më në fund mobilizuan tre anije patrullimi për ta kapur atë. Së fundmi janë befasuar kur anija 100 vjeçare e identifikuar si “Cotopaxi” u shfaq pas dekadash të tëra e cilësuar si e humbur. Emri i saj madje lidhet edhe me legjednën e Trekëndëshit të Bermudës. Eksperti kuban, Rodolfo Salvador Cruz, beson se ditari i udhëtimit të kapitenit është autentik. Ky dokument është plot me informacion të çmuar në lidhje me jetën e ekuipazhit para zhdukjen e anijes, por shënimet ndalojnë papritmas më 1 dhjetor, 1925″