Rinovim për De Gean

david-de-geaPo përgatitet kontratë e re për gardianin e Manchester United, David De Gea.

Kontrata e spanjollit skadon vetëm në vitin 2016, por rinovimi ka të bëj më shumë me sigurimin e pozitës së tij dhe rritjen e pagës. Për momentin De Gea përfiton 60 mijë euro në javë nga skuadra e Manchester United. /SkuadraIme/