Rike Roçi ekspozon gjoksin sensual në Ibiza

Rike Roçi ka udhëtuar drejt Spanjës për të shijuar plazhin dhe jetën e natës që ofron ai vend. Me këtë rast Rike ka ekspozuar dhe një herë linjat e saj si ish-modele. Edhe pse ka forma paksa të mbushura dhe nuk merret me asnjë ushtrim fizik për ruajtjen e linjave, ajo duket shumë bukur me bikini në plazh./bw/