Rihanna tremb të gjithë, mban gjoksin me dorë

Ajo zakonisht nuk rri e rezervuar për të treguar trupin e saj, dhe lëkurën e zezë, siç publikon shpesh herë foto të saja në rrjetet sociale.

Por të enjten mbrëma Rihanna i kishte trembur të gjithë kur shkoj drejtë restaurantit të saj të preferuar italin në LA – Santa Monika në Giogrio Baldi, edhe njëherë.

Këngëtarja 26 vjeqare ne dalje të restaurantit kishe habitur të gjithë teksa mbante gjoksin me dorë./BS/LajmeOnline/