Rihanna po tradhton Chris Brown?

timthumbRihanna po e tradhton Chris Brown me komedianin Dane Cook?

Kjo është një deklaratë e lëshuar nga “The National Enquirer”, sipas së cilës 25 vjeçarja po e bënë këtë për të bërë xheloz të dashurin e saj.

“Rihanna ka gjetur mënyrën për t’i rikthyer “të keqen” Chris Brown, duke”flirtuar” me Dane Cook ”, i ka thënë revistës një burim.

Rih dhe Dane kanë pasur miqësi për shumë vjet, por shoqëria e tyre është “shpeshtuar” muajt e fundit, pasi Rihanna dëshiron t’i tregoj Chris se ajo është ende “e kërkuar”.

Rihanna dhe Chris së fundi janë bashkuar pas ndarjes së vitit 2009, e cila erdhi pas rrahjes së Rihannës nga Chris.