Rihanna pa të brendshme në publik

Është e pamundur që ajo të shfaqet në publik e të nesërmen mos të zë ballinat e gazetave për skandalet e saj.
Këngëtarja Rihanna, gjatë qëndrimit të saj në Stokholm të Suedisë është shfaqur para fansave me një bluzë të tejdukshme e cila i’a zbulonte tërë gjoksin.

Këngëtarja nuk kishte marrë mundin të vishte sutiena dhe si rrjedhojë, gjoksi i saj u ekspozua për fansat e shumtë që po e prisnin jashtë dyerve të hotelit teksa ajo po largohej.