Rihanna: Cristiano Ronaldo është gay

foto (2)Muajve të fundit u dëgjuan ca ‘shushurima’ se këngëtarja e popullarizuar Rihanna dhe njëri prej futbollistëve më të mirë të botës, Cristiano Ronaldo, janë në lidhje romantike, por ajo e ka demantuar këtë.

Pasi e publikoi në Twitter foton e bërë bashkë, gazetarët kureshtar e pyetën mos është ajo në lidhje dashuri me Ronaldon, ndërsa pas demantit të saj për këtë lidhje eventuale, gazetarët e pyetën se çka mendon për të në përgjithësi, ndërsa ajo dha një përgjigje të papritur dhe befasuese.

“Kam përplo miq me orientime homoseksuale, por kjo mua nuk më pengon dhe i mbështes në të gjitha mënyrat e mundshme”, tha Rihanna.

Përgjigja e saj befasoi të gjithë, pasi është e njohur që Ronaldo është në lidhje shumëvjeçare me manekinen ruse Irina Shayk.