RIHANNA BOTËN NË PËLLËMBË

Rihanna pasi që u pa duke bërë shopping me triko,që sipas saj ajo është krejt në rregull..vijnë informacione tjera jo edhe të pëlqyeshme për të. Si njëra ndër artistet më të shitura të momentit,ajo definitivisht ka marrë botën në pëllëmbë të saj,kështu duke bërë eksperimente të ndryshme si në përditshmërinë e saj ashtu dhe në përformanca.

Rasti I fundit për ndryshim të saj,jo të pritur,është ngjyra e flokëvë ku nga të verdha që duhet ta pranojmë se dukeshte shumë seksi,vjen me flokë ngjyrë hiri,ku duket se janë të lyera në mënyrë amatere dhe nuk mund të thuhet se duket mirë. Këto ditë ajo mbajti një Koncert në Manchester,ku si zakonisht është vonuar për ta fillu mbrëmjen,këtë rradhë as më pak as më shumë por 1 orë. Fansat të irituar deshën që Rihannës t’ia mësojnë një herë e përgjithmonë që nëpër koncertet e saja nuk duhet të ngelet vonë. Mirëpo ajo duke bërtitur e revoltuar thotë se “Ka edhe cmenurira të mira dhe të këqija. Kur gjuani kështu në binë,ajo është e keqja.Ndaluni” Për më shumë,ndiqeni videon e rradhës.