Remzie Osmani dhe motrat Mustafa nuk flasin me Shkurte Fejzën?

motrat-1476463793-9035980_1476533293-750255
Të gjitha janë nga Mushtishti, për vite me rradhë kanë qenë mjaftë të lidhura mes vete dhe e kanë përkrahur fuqishëm karrierën e njëra tjetrës, shkruan “Kosovarja”.
Çfarë ndodhi? Pse u këput konopi?

Merret vesh se mardhënie jo të mirë me Shkurte Fejzen nuk kanë as Motrat Mustafa, gjegjësisht Safetja e Sahidja, siç thuhet që nuk ka Shyhretja.

Larg koleges më të vjetër po qëndron edhe Remzie Osmani, që prej kohës nuk shihet e shoqëruar me bilbilin kryesor të Mushtishtit, këngëtaren ikonë Shkurte Fejza, shkruan “Kosovarja”.

Derisa Motrat Mustafa, Remzia e Shyhretja i shpërndajnë projektet e njëra tjetrës, e besa edhe këndojnë e shihen së bashku, ato asnjëherë nuk postojnë diçka të koleges dhe bashkëvendëses së tyre, Shkurte Fejzes.

Dikur ishin pa dyshim mike shumë të afërta.