Rekordi i parashutisteve ne qiell

 

Plot 138 parashutiste jane bashkuar ne qiell, per rekordin e “Vertical Skydiving” ne Ilinios, duke dhuruar pamje mahnitese dhe rrenqethese gjithashtu. Pas disa minutash ne qiell te paster kane zbritur te gjithe ne toke shendosh e mire, gjithashtu te lumtur per rekordin e thyer me sukses.