Reklama e hatashme nga LG – VIDEO

article-2411950-1BA0D267000005DC-982_634x424Kjo është intervista e punës që askush nuk do të donte ta provonte. Kompania LG Electronics ka bërë një shaka mizore me ata persona që aplikonin për një punë. Kompania kishte krijuar një zyrë posaçërisht për aplikantët e rinj dhe përpara tyre kishte montuar një ekran të madh LG 82 inch HD. Në ekran shfaqej një video ku tregohej pamja e qytetit dhe papritur një meteor nga qielli binte në tokë. Katër aplikantët për punë nuk po i besonin syve kur shikonin në “dritare” meteorin që ndriçonte qiellin. Në dhomë ishte vendosur një kamera përgjimi, e cila filmoi reagimet e aplikantëve kur në sytë e tyre shfaqej frika nga meteori. Kjo video u publikua në youtube ditën e hënë dhe arriti menjëherë 700 mijë klikime.