Reklama e cila bëri bujë: 11 milionë njerëz që nuk ndalen së shikuari! (VIDEO)

loading...

loading...
Në të njëjtën kohë do të qeshni, por edhe do t’i fshihni lotët. Para jush po ju paraqesim një kryevepër në mesin e reklamave… Ekspertët e marketingut çdo vit lansojnë reklama që kanë të bëjnë me festat e fundvitit dhe Krishtlindjeve, pasi e dinë që shumica e njerëzve janë në disponim për të shpenzuar. Reklama e cila theu kufinjtë është një histori e ngrohtë familjare që e bën të dhembshur çdo konsumator duke e prekur në zemër. Dhe, këtë vit, para nesh është shfaqur një reklamë polonisht të cilës nuk mund t’i rezistoni. Një histori njerëzore origjinale dhe e ngrohtë, me reflektime komike, do të bëjë të pamundurën: Ju do të dëshironi të shikoni përsëri reklamën! Në vetëm pesëmbëdhjetë ditët që kur është publikuar kjo reklamë, kanë arritur ta shohin më shumë se 5 milionë njerëz.

loading...