Reklama 40 sekondëshe që po tronditë botën

Passport
Unë kamë të drejtë të jem i lumtur, i sigurt dhe me ngrohtësi, të ndihem i dashur.
Këto janë disa nga fjalët që ky i fëmijë i thotë në këtë reklamë 40 sekondëshe sensibilizuese të cilat kanë tronditur botën.

Shikojeni dhe shpërndajeni. Luftoni për të drejtat të fëmijëve