Receta natyrale që shëron kancerin.Sheroi shumë njerëz të prekur nga Kanceri

Sallatat me perime që përmbajnë gjethe çikoreje, mund të jenë të hidhura por mund të bëjnë mrekullira për mëlçinë tuaj.

Kjo bimë ka vetinë që mund të shkatërrojë parazitët intestinalë dhe rritjen e kandidës. Çaji me këtë bimë, përveçse është mjaft i shijshëm, mund të ju kthejë oreksin pas ndonjë sëmundjeje të gjatë duke mbajtur të shëndetshëm dhe stomakun tuaj njëkohësisht. Ja se çfarë rekomandon dietologët