Rebusi që po bën xhiro në rrjet: Sa 3-sha janë në foto? (Foto)


Uebi duket se e ka marrë seriozisht zgjidhjen e rebuseve të ndryshëm, por ky i fundit me të vërtetë është shumë i vështirë.

Senad Hasani, një përdorues rrjeti ka postuar këtë foto, përcjell Tema. Ai sfidon përdoruesit të gjejnë sa 3-sha janë në foto.

Fotoja ka marrë 250 mijë komente dhe 4 mijë shpërndarje.

E gjeni dot pa ndihmë sa 3-sha janë?

treshat-1