Reali nesër e takon 5 vjeçarin palestinez, do të ia paguaj operacionet


Real Madridi nesër do të takojë nga afër djaloshin e vogël palestinez, Ahmed Dawabsha.
5 vjeçari palestinez ishte plagosur në lufë dhe ka nevojë për 10 operacione të ndryshme duke filluar nga ai i lëkurës dhe transplanti i këmbës.
Ka qenë një zëdhënës i Federatës së Palestinës që ka njoftuar takimin me zyrtarët e Realit dhe djaloshin në fjalë ku pritet ti dorëzohet çeku për operacionet e shumta./Indeksonline/
Untitled