Reagon Driton Kuka: Turp për këtë që po i bëhet Majlindës dhe Norës


Driton Kuka, trajneri i Majlinda Kelmendit dhe Nora Gjakovës, ka reaguar në lidhje me hapjen e llogarive false të xhudisteve në Facebook.
Sipas Kukës, njerëz të papërgjegjshëm po ia keqpërdorin emrin dy xhudistëve dhe kanë hapur llogari në emër të tyre.
r1

r2