Reagimi i qenit kur sheh për herë të parë delfinë (Video)

doggazingatdolphins-750x364
Ky qen me emrin Sandy filloi jetën si një i braktisur, duke mos gjetur kurrë një shtëpi të vërtetë.
Por, më vonë ajo gjeti një shtëpi dhe jeton pran një familje e cila e do atë shumë.
Ky qen ka pasur aventura të ndryshme që shumica e njerëzve nuk mund t’i përjetojnë kurrë ndoshta.
Kur Joe Noonan e mori atë me vete në oqean të hapur për të parë delfinët, reagimi i qenit ishte mahnitës. Ai u hodh në ujë së bashku me Noonan për t’i përshëndetur ‘miqtë’ e tij të ri.

Shikojeni videon: