Rast i jashtëzakonshëm, 105 vjeçarja i mbijeton infarktit (Video)


Rast i jashtëzakonshëm plaka 105 vjeçe i… by GazetaExpress
Sherife Gashi nga Mramori i Prishtinës, konsiderohet rast i veçantë në mjekësi. Ajo i mbijetoi infarktit në moshën 105 vjeçare.
Sipas drejtorit të klinikës, Gani Bajraktarit, rasti i pacientes nga Mramori i Prishtinës, konsiderohet i veçantë në mjekësi.

E plakën që në supe mban mbi një shekull jetë, në spital e sollën dhe po kujdesen për të nipat e mbesa e saj.

Kështu plaka pas kontrollit që mori nga ekipi i mjekëve të sëmundjeve të zemrës të premten u lirua për në shtëpi.
E sipas parashikimeve, për pak ditë, mund të kthehet në gjendje që të flas sikur para një jave.
plak