Rashel dhe të pasmet e saj “gjigande”?! Format reale lënë për të dëshiruar

Ajo u bë e njohur për publikun pas daljes në emisionin e Ermal Mamaqit një vit më parë. Menjëherë ra në sy për format e rrumbullakosura, të pasme e gjoks “gjigand”, si dhe për buzët e fryra.

Edhe pse për Rashel Kolanecin është folur shumë për ndërhyrje plastike si dhe për fotoshop në fotot që poston në rrjetet sociale, ajo i ka mohuar gjithnjë.

Ndërkohë një tjetër foto është postuar së fundmi nga “Demaskimet” ku Rashel është fotografuar duke ecur në rrugë. Në këto pamje shihet se të pasmet e saj nuk janë aq të mëdha sa na i tregon në fotot e Instagramit.