Ramush Hardinaj i tregon nipit Luanit vijën kufitare mes Kosovës dhe Malit të Zi (Video)

Në faqen zyrtare të degës së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Deçan është publikuar një video në të vilen shihen Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Deçan Ramush Haradinaj duke i treguar nipit të tij vijën kufitare mes Kosovës dhe Malit të Zi.

“Në këtë video shihet ish-Kryeministri i Kosovës njëherit Lideri i AAK-së Ramush Haradinaj duke i treguar nipit të ti Luan Haradinaj vijën kufitare mes Kosovës dhe Malit të Zi, pasi vendimit të Komisionit Qeveritarë që Kosova mund të humbë mbi 12 mijë hektarë tokë nga një marrëveshje e gabuar të Qeverisë LDK- PDK me Malin e Zi.

Gjë të cilën Lideri i AAK-së e ka kundërshtuar në vazhdimësi”, thuhet në mbishkrimin e videos./A.M.
1