Ramush Haradinaj ka një mesazh shumë të rëndësishëm për të gjithë shqiptarët (Video)


Nga një takim me shqiptarët në Francë Kreu i AAK-së Ramush Haradinaj ka folur rreth situatës së arrestimit të tij dhe Kosovës. Haradinaj ka falenderuar gjithë të pranishmit për mbështetjen dhe ka thënë që “kjo punë do kryhet se s’ka ku shkon dhe na priftë e mbara.” Nuk ka qendruar dot dhe pa pranuar faktin se është larg Kosovës në këto ditë jo të lehta për vendin dhe ka thënë me ndjenjë prekëse se fjalët e falenderimit do të donte t’i thoshte në Kosovë.