Rama zihet me qytetarin në transmetim live: S`ke ardhur nga puna, por nga rakia. Nxirreni jashtë atë…(Video)

screenshot-2-25_1476201657-7478152Kryeministri, Edi Rama gjatë një takimi me banorë të Manzës në zonën e Durrësit është përballur me një situatë të pakëndshme gjatë pyetjeve që i kanë drejtuar. Por njëri prej fermerëve të pranishëm duket se është kthyer në bezdi për Ramën, i cili i ka kërkuar në fund stafit që ta nxjerrë jashtë salle. Ndërkohë që gjithashtu pati dhe një zënkë me një të moshuar që shprehur kritika për qeverinë mbi investimet në bujqësi.

http://dai.ly/x4x04kg