Rama i PS dhe Rama i Portokalli, batuta mes tyre [VIDEO]

loading...

edirama-330x185

loading...
                                                                                     Edi Rama dhe Flori Binaj batuta dhe humor ne 21 vjetorin e FRESSH

Kliko ketu per ta pare videon…..

loading...