Rally me një Rolls 500 mijë eurosh (VIDEO)

Kësaj i thonë të bësh spektakël me një Rolls Royce e cila kushton rreth 500 mijë euro. Dhe nga ajo që shikoni nëvideo duket se pronari i kësajmakine nuk e ka problem të blejë një tjetër.

Shiko Videon