Ra në koma për 12 javë u zgjua dhe tha diqka të pazakonshme

phh
Një prezantues i BBC-së përfundoi në koma pasi u rrëzua me biçikletë për t’u “zgjuar” 12 javë më vonë. Kur u zgjua, ai tha se ishte në vitin 1950.

Tri pyetje u bënë pas zgjimit të 44 vjeçarit: Ku je? Çfarë viti është? Dhe çfarë do të bëni për të jetuar? “I thashë se isha në Amerikë në vitin 1950 si shofer garash me makinë. Ai deklaroi se gjëja e fundit që mbante mend ishte dita e fundit në punë.

Përplasja e biçikletës së tij me një furgon ndodhi në Marlborough, Wilts të Britanisë në tetor të vitit 2014, duke pësuar thyerje brinjësh dhe dëmtime të shumta në kokë. “Po të mos kisha një përkrenare në kohë, unë do të kisha vdekur”, tha ai.